donderdag 19 juni 2014

Meer of minder Marokkanen? Ja, meer van deze graag!

Bekijk deze link maar eens*: Klik hier

Een Marokkaanse presentator gaat in op de vraag of ze een boycot van Joodse producten zouden moeten instellen.

Besef je dan wel waar je het over hebt vraagt hij zijn publiek. Er volgt allereerst het vaak genoemde enorme percentage aan Nobelprijzen door Joden en het beschamend lage percentage aan Nobelprijzen door moslims. En dan volgt een grappig lijstje aan ‘Joodse uitvindingen.’ De moslims moeten hun jeans uitdoen, de lipstick van hun gezicht halen, hun pacemaker verwijderen, de video uitzetten, de ballpoint neerleggen, enz. enz. Het lijstje is natuurlijk bij lange na niet compleet. Wat alleen al Albert Einstein teweeg bracht in de wetenschap, ontbreekt bijvoorbeeld. Maar ook de begeerde atoomwapens zijn grotendeels een uitvinding van Joodse geleerden

De man heeft kennelijk de moed om tegen de preken van imams en sjeiks in te gaan. Een positieve verrassing uit Marokko, geweldig dat dit daar kan. Wat je doet nadenken over wat er zou gebeuren als dit op een Nl. TV programma zou worden gedaan. Of zijn we hier misschien mohammedaanser dan de Imam of Ayatollah? Zijn we in Nl. niet vaak roomser dan de paus (geweest)?

* Ik neem dit bericht over van De Nieuwe Realist.

Update 23 - 06 - 2014

Nog meer Marokkanen!

Ik kreeg vandaag van een familielid een tip over een Marokkaan die in Zwitserland woont. Human had er een reportage over op TV.

Klik hier om het te zien.

Geen opmerkingen: